Blogs » Arts & Handmade Crafts » Leverkusen 23 missade skott

Leverkusen 23 missade skott

• I den andra omgången av Europa League-semifinalen tog Roma en ledning med 1-0 i första omgången och fortsatte att tävla mot Leverkusen i den andra omgången.

I Rom fokuserade Mourinho på hela spelets defensiva strategi. Leverkusen inledde ett häftigt anfall i början. I den 12:e minuten slog Diaby, iklädd matchtröjor fotboll, ribban med ett skott och bollen flög ut ur ramen. Inget av förseelserna i den första halvleken gjorde mål, och de slogs igen i den andra halvleken. Fram till matchens avblåsning lyckades Leverkusen inte bryta igenom Romas mål. Å andra sidan hade Roma bara 1 skott i matchen, vilket dök upp i matchens första minut, Leverkusen hade 23 skott och 6 skott på mål.

I slutet av matchen slog Roma Leverkusen med 1-0. Mourinho slappnade till slut av och firade passionerat lagets avancemang till finalen. Roma kommer att möta Sevilla, vilken typ av taktik kommer Mourinho att visa oss? Jag ser fram emot att spelarna i AS Roma tröja spelar ännu mer spännande i finalen!