Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid pudotti jännittävästi Leipzigin etenemään

Real Madrid pudotti jännittävästi Leipzigin etenemään

• Mestarien liigan kahdeksannentoista välierän ensimmäisessä osaottelussa Real Madrid voitti Leipzigin vierasjoukkueessa 1-0. Dias teki ainoan maalin. Voidaanko yhden maalin johto säilyttää? Tällä kertaa Bernabeu-stadionille palaava Real Madrid tarvitsee vain tasapelin päästäkseen eteenpäin.

Takaisin kotonaan Real Madridin joukkue oli huonossa kunnossa. He eivät tehneet paljon uhkaavia hyökkäyksiä koko ensimmäisen puoliajan aikana eikä heillä ollut laukauksia maaliin. Onneksi Leipzig ei tehnyt maalia. Toisella puoliajalla Real Madrid lähetti Rodrigon. 65. minuutilla Cross vei pallon ja aloitti hyökkäyksen. Bellingham lähetti läpisyöttösyöttön. Vinicius, pukeutunut Real Madrid pelipaidat, työnsi ja teki maalin, mikä auttoi Real Madridia pääsemään umpikujasta 1-0 ja johtamaan yhteensä 2-0. Mutta vain 4 minuuttia myöhemmin Real Madridin puolustus menetti pallon. Raum lähetti keskityksen ja avusti. jalkapallo pelipaidat pukeutunut Orban teki maalin puskulla ja auttoi Leipzigia tasoittamaan 1-1. Kokonaistulos jäi edelleen 1:n jälkeen. -2, säilyttäen paluun. Pelin jälkeen molemmilla osapuolilla ei ollut mahdollisuutta tehdä maalia pelin loppuun asti.Real Madrid pudotti niukasti Leipzigin kokonaistuloksilla 2-1. Tämä on neljäs perättäinen kausi, jolloin Real Madrid on edennyt Mestarien liigan puolivälieriin, ja se on myös 20. kerta voitettuaan Mestarien liigan viimeisen 21 pudotuspelikierroksen ensimmäisen osaottelun. Lisäksi Real Madrid voitti Mestarien liigan 8 peräkkäisellä voitolla, mikä on joukkueen pisin ennätys sitten helmikuussa 2015 otetun kymmenen peräkkäisen voiton. Leipzig ei ole vieläkään kyennyt murtamaan Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon etenemisen kirousta.Mestarien liigan pudotuspeleissä viimeisissä seitsemässä vierasottelussa on pelattu 2 tasapeliä ja 5 tappiota, joten pelitilanne on edelleen on säädettävä.