Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester United voitti Wolvesin lukemin 4-3

Manchester United voitti Wolvesin lukemin 4-3

• Manchester Unitedin viimeaikainen huono suoritus liigassa, sijoitukset ovat pudonneet keskelle, ja he tarvitsevat kiireesti voiton kannustaakseen heitä. Valioliigan 22. kierroksella Manchester United kohtasi Wolvesin.

1. minuutilla Rashford teki maalin kaarelta, ja Manchester United aloitti ihanteellisesti 1-0. Norja pelipaitojapukeutunut Onana heitti pallon pois. Onneksi hän reagoi nopeasti ja takavarikoi pallon uudelleen. Hoylen nappasi pallon maalin edessä ja teki maalin. Manchester United lisäsi johtoaan 2-0. Ennen puoliaikaa , Hoylen teki maalin yksin. , valitettavasti se oli paitsiossa ja maali oli virheellinen. McTominay tuli vaihtoon ja teki maalin puskulla. Manchester United lisäsi jälleen johtoaan kahteen maaliin 3:1. Kilman kääntyi ja lensi rangaistusalueella ja teki maalin. Wolves sai toisen maalin takaisin tilanteessa 2-3. Pelin jännitys alkoi uudestaan. 90.+5. minuutilla Wolves aloitti nopean vastahyökkäyksen. Neto leikkasi sisään ja syötti kauas Wolves teki maalin 3-3 täysin tasapelissä. Kriittisimmällä hetkellä Menu nousi Manchester United pelipaidat päällään, käytti henkilökohtaista kykyään murtautua rangaistusalueelle ja teki maalin kaukokulmasta. Manchester United voitti 4-3. Menun maali oli todella ratkaiseva, ja he voittivat jännittävän voiton .