Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inzaghista tulee Serie A:n ensimmäinen valmentaja

Inzaghista tulee Serie A:n ensimmäinen valmentaja

• Inter Milan on voittanut puolustavana mestaruuden kahdella viime kaudella Italian Super Cupin. Viimeksi joukkue voitti niin vuosina 2006 ja 2007. Italian Super Cupin finaali alkaa Inter Milanin kohtaamalla Napolin. Norja pelipaitoja pukeutunut Lautaro teki maalin väliajalla ja viimeisteli voittomaalin. Lopulta Inter Milan voitti Napolin 1-0, saavutti kolmannen peräkkäisen mestaruutensa ja voitti pokaalin kahdeksannen kerran joukkueen historiassa.

Ottelun 39. minuutilla Inter Milan syötti pallon etukentälle. Thuram pudotti pallon rangaistusalueelle ja syötti sitten pallon maalin eteen. Lautaro ohitti ja teki maalin. Koska Thuram oli paitsiossa, maali tuomittiin virheellinen ja Inter Milanilla oli tyhjä maali. Pidä hauskaa. 59. minuutilla Simeone astui Acerbin pohkeen päälle ja sai toisen keltaisen kortin. Lopulta kaksi keltaista korttia muuttui yhdeksi punaiseksi ja hänet poistettiin. Napolilla oli yksi pelaaja vähemmän pelattavana. 91. minuutilla Pavar syötti pallon rangaistusalueen yli, ja Lautaro kaatui maahan ja ampui verkkoon, mikä auttoi Milanin Interiä murtamaan umpikujan 1-0. Maalinteon jälkeen Lautaro oli erittäin innoissaan ja riisui vaatteet juhlimaan hurjasti, mutta samalla myös Inter Milan pelipaidat olleet pelaajat ryntäsivät maaliin juhlimaan. Tilastojen mukaan Italian jalkapallon historiassa on vain yksi joukkue, joka on voittanut kolme peräkkäistä Italian Super Cupia, se on Milan 1990-luvulla. Siitä on 30 vuotta. Nyt Inter Milan on saavuttanut tämän tavoitteen ja valmentaja Inzaghi Jr. Hän voitti viidennen Italian Super Cupin mestaruuden valmentajauransa aikana ja hänestä tuli Serie A:n ensimmäinen valmentaja.