Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester United pelaa tasapelissä Tottenhamin kanssa

Manchester United pelaa tasapelissä Tottenhamin kanssa

• Valioliigan kauden 2023/2024 21. kierroksella Manchester United kohtasi haasteen voimakkaan kilpailijansa Tottenhamilta kotonaan. Viimeisessä kotiottelussa Manchester United meni kahdesti johtoon, mutta ei voittanut, ja se pelasi 2-2 Tottenhamin kanssa.

Manchester United pelipaidat pukeutunut tanskalainen hyökkääjä Hoylen teki Manchester Unitedille ensimmäisen maalin 3. minuutilla. Richarlisonin pusku 19. minuutilla tasoitti Tottenhamin. Karen lähetti syöttöpisteen 40. minuutilla, ja Rashford teki maalin, mikä auttoi Manchester Unitedia 2:1-johtoon puoliajalla. 46 minuutilla vaihtamisen jälkeen Norja pelipaitoja ollut Bentancur teki maalin ja tasoitti Tottenhamin uudelleen. Osapuolet eivät tehneet maaleja jäljellä olevana aikana.Ottelun lopussa Manchester United ei kyennyt tarttumaan voiton hedelmiin, vaikka meni kahdesti johtoon. Lopulta teimme 2-2-tasapelin Tottenhamin kanssa! Aiemmin Everton pelasi kotonaan 0:0 Aston Villaa vastaan ja kukin teki yhden pisteen.Villa sijoittui kolmanneksi 43 pisteellä 21 pelissä. Tottenham on viidentenä 40 pisteellä, kahdeksan pisteen seitsemänneksi Manchester Unitedin edellä.