Blogs » Arts & Handmade Crafts » Arsenal hävisi Villalle

Arsenal hävisi Villalle

• Valioliigan 16. kierroksella Liverpool voitti Crystal Palacen vierasottelussa 2:1, ohitti Arsenalin 1 pisteen etumatkalla ja nousi Valioliigan sarjataulukon kärkeen.

Ennen peliä Arsenal pelipaidat pukeneet fanit olivat täynnä odotuksia ottelun suhteen.90+9 minuutin kilpailun jälkeen Arsenal hävisi Astonille järkyttyneessä vierasottelussa, kun McGinn teki ainoan maalin 7 minuutin Norja pelipaitoja.Vera. Emeryn valmentama Aston Villa on Valioliigan tämän kauden suurin "tumma hevonen". Se on ollut pitkään sarjataulukon "neljän parhaan" sijalla. Se voitti juuri Manchester Cityn viimeisellä kierroksella ja on tällä hetkellä Hyvässä kunnossa Se voitti Arsenalin kotonaan tällä kierroksella. No, tämän kampanjan jälkeen Villa saavutti ennätyksen: 11 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 tappiota, keräten 35 pistettä ja sijoittuen kolmanneksi sijoituksessa. Voitettuaan kaksi suosikkia Manchester Cityn ja Arsenalin kolmessa päivässä Villan valmentaja Emery on vaikuttava. Hän johti joukkueen voittamaan 15 peräkkäistä Valioliigan kotipeliä kausittain, mikä teki uuden ennätyksen joukkueen 149-vuotisessa historiassa.