Blogs » Arts & Handmade Crafts » Ukraina epäonnistui karsinnassa

Ukraina epäonnistui karsinnassa

• Euroopan Cup 2024 karsintaottelun viimeinen kierros alkaa Italian vierailla Bayer Arenalla haastamassa Ukrainaa. Ottelulla on suuri merkitys Ukrainalle, jonka on voitettava päästäkseen ensi vuoden Saksan EM-kisojen lohkovaiheisiin. Italia tarvitsee vain tasapelin päästäkseen vuoden 2024 Euroopan Cupiin.

Toisella minuutilla Zaniolo syötti pallon ja Laspadori yritti laukausta rangaistusalueen yläpuolelta, mutta puolustaja esti hänet. 14. minuutilla  Italia jalkapallo maajoukkue pukeutunut Donnarumma torjui Sudakovin matalan laukauksen kaarelta. 29. minuutilla Chiesa antoi suoran syötön ja Fratesi ampui matalan laukauksen rangaistusalueen vasemmasta kylkiluusta, jonka maalivahti Trubin pelasti urheasti  Norja pelipaitoja. Ensimmäisen puoliajan lopussa Italia voitti Ukrainan vierasjoukkueessa 0-0. 89. minuutilla Mudrick syötti pallon ja italialainen maalivahti Donnarumma esti Sudakovin laukauksen rangaistusalueen huipulta. 90 minuutin kilpailun jälkeen Italia pelasi 0-0-tasapelin Ukrainan kanssa vierasottelussa. Kahdeksan EM-karsintapelin jälkeen molemmat joukkueet ovat saavuttaneet 4 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota. Koska Italialla on 1 voitto ja 1 tasapeli. kaksi puolta, se luottaa sen Voittojen ja tappioiden edulla he sijoittuivat ryhmän toiseksi ja pääsivät vuoden 2024 Euroopan Cupiin.