Blogs » Arts & Handmade Crafts » AC Milan voitti Paris Saint-Germainin

AC Milan voitti Paris Saint-Germainin

• Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella Paris Saint-Germain kärsi ensimmäisen tappionsa San Sirossa. Ranskan maajoukkueen hyökkääjä Olivier Giroud teki  Norja pelipaitoja ratkaisevan maalin AC Milanille ja kosti menestyksekkäästi 0-0-tappion. edellinen kierros 3 fiaskoa.

1. minuutilla Vitinha teki kulmapotkun, Marquinhos syötti sen sisään ja Milan Skriniar puski pallon sisään, järkyttäen 75 000 katsojaa. Kolme minuuttia sen jälkeen, kun Paris teki maalin, Milano, Italia teki nopeasti vastahyökkäyksen tasoittaakseen. Molemmat osapuolet näyttivät olevan innokkaita tekemään toista maalia, mutta pattitilanteen toisella puoliskolla AC Milan mursi tilanteen. 50. minuutilla AC Milan pelipaidatpukeutuneen Hernandezin avustamana Giroud murtautui Donnarumman maalin läpi ja lisäsi lukemia 2-1! Nyt edessä, AC Milan oli tyytyväinen puolustamaan etuaan, lyömällä miestä yrittäessään eristää Mbappen ja merkinnän kaksi tai jopa kolme pelaajaa PSG:n vaarallisimpiin paikkoihin. Ottelun loppuun asti AC Milan voitti Paris Saint-Germainin 2-1. Se oli PSG:lle toinen tappio neljässä pelissä, sillä se oli lohkon toinen, mutta pisteen edellä AC Milania ja kaksi Newcastlea, joka isännöi seuraavana päivänä Newcastlea. Dortmund johtaa tällä hetkellä F-lohkoa.