Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City täydellä tulella päästäkseen finaaliin

Manchester City täydellä tulella päästäkseen finaaliin

• UEFA:n Mestarien liigan välierissä lukemin 22-23 Manchester City teki ensimmäisellä kierroksella 1:1-tasapelin Real Madridin kanssa. Viime kaudella Real Madrid esti heidät finaalista. Toisen kierroksen kotiedun ansiosta se on velvollinen ohittaa Real Madridin ja päästä finaaliin.

Pelin alussa Manchester City hyökkäsi kaikin voimin. Ensimmäisellä puoliajalla Manchester City luotti Bernardo Silvan kahteen maaliin ja johti 2:0! Toisella puoliajalla taisteltuaan uudelleen, 76. minuutilla Manchester City teki vapaapotkun vasemmalta ja syötti sen vinosti rangaistusalueelle 45 asteen kulmassa.Real Madridin puolustaja Militao tönäsi pallon virheellisesti omaan maaliin. Keskeytysajalla Manchester Cityn kaksi pelaajaa putosivat penkiltä, Foden antoi upean syötön rangaistusalueelle, ja Jalkapallopaidat oleva Alvarez viimeisteli matalan laukauksen ja teki maalin, lukitsemalla tilanteen 4-0. Maaleja innokas Haaland ei täyttänyt maalintekotoivettaan, vaan vaihtopelaajana maalin tehnyt Alvarez auttoi Haraldia toteuttamaan idean.

Pelin lopussa Manchester City pyyhkäisi Real Madridin 5:1 ja eteni finaaliin! Bernardo Silva Manchester City pelipaidat teki kaksi tärkeää maalia ja osoitti suurta luovuutta tullakseen ottelun mieheksi. Manchester City on vain askeleen päässä joukkueen ensimmäisestä Mestarien liigan pokaalista! Kiire huipulle!