Blogs » Arts & Handmade Crafts » Mbappe je izabran za igrača Ligue 1 sezone

Mbappe je izabran za igrača Ligue 1 sezone

  • Paris Saint-Germain objavio je poster prije utakmice.Mbappé, Ramos, Donnarumma i drugi u nogometni dresovi pojavili su se u sprinterskoj akciji, što implicira da će ovo kolo utjecati na prvenstvo. Ako Pariz bude neporažen u ovoj utakmici, može osvojiti trofej prvaka Ligue 1 jedno kolo prije roka.

    Velikan Ligue 1 Paris Saint-Germain remizirao je 1-1 sa Strasbourgom u rano jutro 28. svibnja, osiguravši naslov Ligue 1 jedno kolo prije roka. Paris Saint-Germain je osvojio 2 uzastopna naslova prvaka Ligue 1 prije roka, 11. naslov prvaka Ligue 1 u povijesti kluba i 8. naslov prvaka Ligue 1 u posljednjih 11 sezona. Napadač Parižana Mbappe izabran je za najboljeg igrača Ligue 1 u sezoni 22-23. Vrijedi spomenuti da je Mbappe u Paris Saint-Germain dres četvrti put zaredom izabran za najboljeg u sezoni Ligue 1.

    Učinak Paris Saint-Germaina ove sezone može se opisati kao usponi i padovi, a postava Xia Chuanga uskoro će se dramatično promijeniti. Messi, Neymar i ostali napuštaju momčad? Hoće li Mbappe uvesti novog partnera?