Blogs » Arts & Handmade Crafts » Prvo kolo Lige prvaka pogodilo je svjetski val

Prvo kolo Lige prvaka pogodilo je svjetski val

  • Real Madrid i Manchester City, dva favorita za naslov prvaka, odigrali su se prije roka i službeno je započeo vrhunski dvoboj tehnologija + zvijezde! Može se reći da se dvije strane vole i ubijaju, tko od trenera ima bolju taktiku, Guardiola ili Ancelotti? Svjedočimo zajedno!

    Napadački zamah na obje strane bio je vrlo jak na početku utakmice. Ti napadaš, a ja se branim, nema šanse za gol. Real Madrid prvi je iskoristio priliku u 36. minuti. Camavinga je izveo napad iz daljine po lijevoj strani, a zatim podijelio loptu do Viniciusa u sredinu. Vinicius je u nogometni dresovi potom iz duge raspucao svjetski val. udaljenost za pomoć Real Madridu u vodstvu 1-0. Nakon kratke pauze, drugo poluvrijeme ponovno je bilo borbeno. U 67. minuti Manchester City je uzvratio golom, Jingdong An je uzvratio na pas ispred šesnaesterca, a De Bruyne je udarcem desnom nogom iz daljine pogodio za 1-1 Real Madrida. Čuo se zvižduk za igru i dvije su strane remizirale 1:1 u prvom kolu. Haalanda, koji je nosio Manchester City dres u ovom polju, matirao je branič Real Madrida s 1,9 metara i nije odigrao sjajne udarce prethodnog gola.

    Drugo natjecanje između dvije strane bit će ponovno organizirano za tjedan dana. Koji tim može uspješno proći u finale? razgovarati o svojim nagađanjima