Blogs » Arts & Handmade Crafts » Leverkusen fortsætter med at føre tabellen

Leverkusen fortsætter med at føre tabellen

1. runde af Bundesligaen fortsætter, hvor Bayer Leverkusen er vært for Freiburg. Som den største dark horse i den nye sæson er fans, der bærer billige fodboldtrøjer, fulde af forventninger til Leverkusen!

I begyndelsen af kampen opstillede Freiburg en 3-4-2-1 formation for at kæmpe. Leverkusen kontrollerede bolden og startede en voldsom offensiv. Bonifaces skud blev blokeret. Han havde fordelen, men ville bryde igennem modstanderen. A tæt forsvar er ikke let, og de skal være mere tålmodige med at organisere deres angreb. I det 36. minut afleverede Frimpong bolden og fandt Wirtz i straffesparksfeltet.Han vendte sig væk fra forsvaret og skød i nettet fra en lille vinkel for at bryde dødvandet.Leverkusen bragte sig foran 1-0. I det 60. minut valgte Hoffman direkte et langskud fra toppen af buen Bolden ramte stolpen og hoppede til målmand Atubolu i nettet for at udvide scoringen. I det 70. minut afleverede Griffo sætbolden og assisterede Gould til at springe højt og score med et hovedstød.Freiburg greb chancen og fik til sidst et mål tilbage, og sejrens spænding vendte tilbage igen. Ingen af ​holdene opnåede nogen præstationer i den følgende tid. Ved slutningen af kampen besejrede Leverkusen Freiburg 2-1. De vandt otte kampe i træk i alle turneringer og forblev ubesejrede i 13 kampe i denne sæson med 12 sejre og 1 uafgjort. I de første 9 runder af Bundesligaen toppede Leverkusen listen med 8 sejre, 1 uafgjort og 25 point, 2 point foran Bayern. Cheftræner Alonso førte Leverkusen til fortsat at klatre til topplaceringen Hvilke resultater kan de opnå i ende? Meget ventet af fans, der bærer Bayer 04 Leverkusen trøje.