Blogs » Arts & Handmade Crafts » Riyadh fører an med 3 sejre i træk

Riyadh fører an med 3 sejre i træk

• I fokuskampen i tredje runde af den asiatiske Champions Leagues gruppespil besejrede Riyadh Al Duhail hjemme 4-3. Den 38-årige portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo præsterede godt, bidrog med 1 aflevering og 2 skud og blev holdets top medvirkende til sejren. Riyadh vandt 3 sejre i træk og fortsatte med at føre.

Spilleanmeldelse I det 26. minut sendte Cristiano Ronaldo en vidunderlig assist ud uden at stoppe bolden. Efter at have fået bolden vendte Talisca og fuldførte målet, hvilket hjalp Riyadh med at vinde det første pausebrud og føre 1-0 i første halvleg. I det 62. minut af anden halvleg præsterede Cristiano Ronaldo, iført en billige fodboldtrøjer, et vidunderligt øjeblik. Efter at have skåret inde i venstre side af modstanderens straffesparksfelt sprængte han et verdensomspændende spark. Bolden ramte målets dødcenter. og forlængede stillingen til 3-0. Duhail turde ikke komme bagud.Ismail og Amri jagtede 2 mål i løbet af kort tid, hvilket gjorde kampen igen spændt. Ronaldo trådte frem igen i det 81. minut.Efter at have modtaget en lang aflevering fra sin holdkammerat, sendte han direkte volley og scorede igen, hvilket øgede stillingen til 4-2. Selvom Orunga jagtede endnu et mål i det 85. minut, vandt Riyadh til sidst 4-3. Efter at have scoret to gange i denne kamp, har Ronaldo scoret forbløffende 14 mål og 7 assists i 13 kampe i alle turneringer.

Måske kan Saudi League ikke sammenlignes med topkonkurrencer som La Liga, Premier League og Champions League, men den 38-årige  iført en Ronaldo trøje kan stadig producere fremragende statistikker i startopstillingen, hvilket i sig selv er ganske sjælden og værdifuld. En sejr i Riyadh forventes at påvirke AFC Champions League-titlen i denne sæson.