Blogs » Arts & Handmade Crafts » Lewandowski scorede to gange

Lewandowski scorede to gange

• Sjette runde af La Liga-sæsonen 2023-2024 var i fokus i kampen. I den ugunstige situation med at komme bagud med to mål udlignede Lewandowski med to mål, og Cancelo scorede en afgørende sejr. Det var svært at vinde kl. Slog Celta Vigo med 3 point.

I det 19. minut af kampens første halvleg bragte Celta Vigo sig foran med scoringen.Larson greb fejlen i Barcelonas forsvar, driblede bolden ind i venstre side af straffesparksfeltet, og det lykkedes med et lavt skud i det fjerne. hjørne. I anden halvleg, i det 76. minut, scorede udeholdet endnu et mål for at udbygge deres føring. Duweikas modtog en direkte aflevering fra Aspas og skubbede bolden ind i det nederste venstre hjørne af målet fra midten af straffesparksfeltet og omskrev score til 2:0 for Celta. Efter 2 mål indledte Barcelona et desperat kontraangreb.I det 81. minut modtog Lewandowski, iført en billige fodboldtrøjer, Felix' overhead-pasning og skød gennem nettet. I det 85. minut modtog den polske angriber et indlæg fra Cancelo fra højre og skød lavt fra midten ind i nederste venstre hjørne af målet og udlignede dermed for hjemmeholdet. I det 89. minut afleverede Garvey bolden diagonalt foran målet.Cancelo, iført en FC Barcelona trøje, scorede bolden fra kanten af straffesparksfeltet og hjalp holdet med at fuldføre vendingen og sætte stillingen til 3:2. Denne sejr fik også Barcelona til at føre La Liga med 16 point i alt med 5 sejre og 1 uafgjort.