Blogs » Arts & Handmade Crafts » Konkurrencen i La Liga vil blive mere intens

Konkurrencen i La Liga vil blive mere intens

  • Det 23-årige sommertransfervindue er nu lukket. Mange internationalt anerkendte stjerner har sluttet sig til La Ligas øverste liga. Samtidig er der skrevet kontrakt med unge og lovende rookies. Tilføjelsen af ​​nye spillere har gjort La Ligas konkurrence mere intens.

    De to anførere, der har vundet ligamesterskabet, er landet i La Liga denne sommer. Nu er chancen, med Gundogan i , som er kommet til Barcelona og vil bringe mere kreativitet til Xavis midtbane, såvel som evnen til at score mål, når det betyder noget. Azpilicueta er ivrig efter at vende tilbage til La Liga.Den spanske statsborger har grebet denne mulighed, ivrig efter at bringe sin erfaring til Atletico Madrid og bidrage til holdet.

    Bellingham, i fodboldtøj Klubber, var Real Madrids blockbuster-signing af sommeren. Selvom han lige er fyldt 20, er den engelske midtbanespiller allerede lige så god som en seniorspiller med en kombination af teknisk ekspertise og fysisk kondition, der har et stort potentiale i La Liga. Scorede 5 mål i 4 La Liga-kampe for Real Madrid, hvilket hjalp Real Madrid til at komme til tops i La Liga-stillingen, og han vandt også prisen for månedens spanske ligaspiller for august.