Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City fuld ild til at gå ind i finalen

Manchester City fuld ild til at gå ind i finalen

• I UEFA Champions League-semifinalerne 22-23 spillede Manchester City uafgjort 1:1 ude mod Real Madrid i første runde. Sidste sæson blev de blokeret af Real Madrid i finalen. I anden runde udnyttede de hjemmebane og tog et pust for at overvinde Real Madrid.

I begyndelsen af​kampen angreb Manchester City med al deres styrke. I første halvleg stolede Manchester City på, at to mål fra B-sædet førte 2:0! Kampen igen i anden halvleg, i det 76. minut, tog Manchester City et frispark fra venstre og sendte det skråt ind til straffesparksfeltet i en vinkel på 45 grader.Real Madrids forsvarsspiller Militao prikkede fejlagtigt bolden i sit eget mål. I stoppetiden kom Manchester Citys to spillere fra bænken, Foden lavede en vidunderlig aflevering ind i straffesparksfeltet, og Alvarez i billige fodboldtrøjer fuldendte et lavt skud og scorede målet, så stillingen blev 4-0. Haaland, der var ivrig efter at score, opfyldte ikke sit ønske om at score.Alvarez, der scorede som indskifter, hjalp Harald med at fuldføre denne idé.

I slutningen af kampen fejede Manchester City Real Madrid 5:1 for at gå videre til finalen! Silva i Manchester City trøje scorede to vigtige mål, viste stor kreativitet og blev kåret som kampens mand. Manchester City er kun et skridt væk fra holdets første Champions League-trofæ! Gå hele vejen til toppen!