Blogs » Arts & Handmade Crafts » En av de enklaste cykelvägarna i Europa

En av de enklaste cykelvägarna i Europa

  • Europa är en storstad för cykling, och de tre stora cykelloppen ligger alla i Europa. Bär bekväma Cykelkläder och hitta en väg som passar dig här.

    Donaus cykelled går längs floden Donau och bildar en naturlig gräns mellan Österrike och Tyskland och är en av de mest kända och enklaste cykelvägarna i Europa. Den slingrar sig längs floden Donau från Tyskland till Svarta havet, men den mest populära delen är utan tvekan de 306 kilometerna mellan Passau, Tyskland, och Wien, Österrike. Denna del av leden är naturskön, har nästan ingen annan trafik och är ganska platt, vilket gör den lämplig för ryttare i alla åldrar och förmåga.

    Denna 416 kilometer långa cykelväg börjar i Salzburg, den fjärde största staden i Republiken Österrike, och slingrar sig genom Alperna innan den slutar i Grado på Italiens Medelhavskust. I Österrike finns det inga branta stigningar och cyklister kan njuta av Alpernas vackra landskap. När du anländer till Italien möts du av det pulserande stadslandskapet och medelhavsbrisen. Entusiaster som bär Team Cofidis cykelkläder kan också smaka på ett brett utbud av italiensk mat och vin längs vägen.