Blogs » Arts & Handmade Crafts » Oväntade möten med nya platser

Oväntade möten med nya platser

  • "City Ride" är en social sport med potential att vara social. Den är inte begränsad av en strikt resplan och sätter inte heller någon tydlig destination. Huvudsaken är att göra vad du vill och vara ohämmad.

    Till skillnad från professionell ridning kan City Rides Cykelkläder ströskel vara hög eller låg. Samtidigt, eftersom City Ride inte är en tvåpunkts-en-linje pendling, stannar cyklister vanligtvis och går, dröjer sig kvar i stadens oändliga och rika detaljer, och snubblas ofta av de slumpmässiga nyheterna på gatan, som kan vara ett svalkande dagligt specialkaffe, eller en helt ny smak av Gelato-glass som precis lanserats av butiken, eller en speciell rätt som gör att folk måste stanna kvar och prova. Du kan också starta ett "episkt" äventyr, en resa för självupptäckt, när du har en ny idé i livet, börja och prova, bryt trögheten och ta dig ur komfortzonen. Det kan vara att ta en lång resa, ringa någon du älskar eller ta en annan väg hem. När du kommer för att campa och rida i det vilda kommer du att vara helt ohämmad, avslappnad och fridfull, med ett underbart tillstånd av avkoppling, som är en långvarig godartad växelverkan mellan civilisation och natur.

    Fans som bär bekväma Trek-Segafredo cykelkläder ser det som en "dejt med staden" och ser fram emot att möta fler okända och nya hörn i staden.