Blogs » Arts & Handmade Crafts » Spelarförutsägelser före den officiella matchen

Spelarförutsägelser före den officiella matchen

  • Med bara några dagar kvar innan den officiella starten av NHL-säsongen 2023-24, är förutsättningarna för ligans lag klara? Med en bättre förståelse för listan och laguppställningarna innan träningslägret börjar, kan några uppdaterade prognoser göras om förväntningar på laget och enskilda spelare.

    Clayton Keller är stjärnan i Arizona Coyotes offensiv. Hans totala produktion har gradvis förbättrats i varje match under de senaste fyra säsongerna, och han går nu in i sin 25-åriga säsong - vanligtvis när poängspelare når sin topp. Då, det fanns bättre laguppställningar, med Clayton Keller i Arizona Coyotes tröjor, och det fanns fortfarande utrymme för ytterligare förbättringar. Det är möjligt att gå över 90 eller 95 poäng. Så om han kunde göra det skulle det vara en extremt anmärkningsvärd prestation.

    Ducks borde hoppas att Drysdale tar ett stort steg framåt och visar att han kan vara en viktig del av deras återuppbyggnad. Drysdale, i billiga NHL tröjor, är en extremt viktig del av ankornas återuppbyggnadsprocess. De har redan en imponerande grupp unga forwards i Troy Terry, Trevor Zegras, Mason McTavish och Leo Carlson. Men för alla tävlande lag måste återuppbyggnaden inkludera en framstående defensiv spelare som kan spela i nyckelsituationer och hjälpa till att driva offensiven från backfältet. Drysdale är spelaren med högst uppsida i Ducks system.