Blogs » Arts & Handmade Crafts » Läntisen konferenssin finaaliliput paljastettiin 7. kierroksell

Läntisen konferenssin finaaliliput paljastettiin 7. kierroksell

  • Seattle Krakens voitti Starsin 6:3 kuudennessa kierroksella Dallas Starsia vastaan, mikä toi jännityksen läntisen konferenssin finaaliin pääsystä 7. kierrokselle!

    Voittettuaan Seattlen 11-5 peleissä 4 ja 5 Dallas johti 3-2 aiemmin sarjassa. Starsilla on yksi tappavimmista rikoksista Stanley Cupin pudotuspeleissä, sillä ne ovat toisella sijalla maalien määrässä (3,75). NHL pelipaidat oleva Mican on tehnyt sekä maalin että syöttöpisteen kaikissa kolmessa ottelussaan. Seattle on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että heillä on kyky käsitellä vastoinkäymisiä ja tarttua kimppuun voimakkaalla hyökkäyksellä. Krakenit saivat toiveensa ja tasoittivat jälkeenjääneen tilanteen 6:3 kuudennella kierroksella.

    Pääseekö Seattle läntisen konferenssin finaaleihin ensimmäistä kertaa franchising-historiassa maanantai-iltana. Tai Stars voi edetä läntisen konferenssin finaaleihin toisen kerran neljän kauden aikana. Maanantaina tiukempaa promootiopeliä odotellessa, Seattle Kraken pelipaita pelaajien pitäisi olla innoissaan!