Blogs » Arts & Handmade Crafts » Den mest luksuriøse benken i Premier Leagues historie

Den mest luksuriøse benken i Premier Leagues historie

  • Da Arsenal tapte 0:1 mot Nottingham Forest, gratulerer Manchester City for å ha fullført sine tre mesterskap på rad foran skjema denne sesongen. Arsenal ledet Premier League i en periode i den tidlige fasen, slik at fansen kunne se håpet om å vinne cupen. Men nær slutten av kampen tapte en rekke opprør kampen, noe som gjorde at Arsenal kunne gi fra seg mesterskapsposisjonen.

    Etter å ha fullført de tre påfølgende Premier League-titlene tre runder foran skjema, gjorde Guashuai store justeringer i startoppstillingen da han møtte Chelsea. Kjernespillerne som De Bruyne, Harland, Ederson, Gundogan og Silva i Fotballdrakter ble alle på benken. . Og dette settet med benker er verdt mer enn 560 millioner euro, som allerede er den mest luksuriøse benken i Premier Leagues historie! Før kampen stilte Chelsea-spillere opp for å ønske Manchester City-spillerne velkommen. Kameraet viste Haaland, som så ut til å være deprimert. Med 3 kamper igjen av ligaen håpet Haaland å slå flere scoringsrekorder. Guashuai Det ser ut til å se Harlands tanker, la De Bruyne og Harald spille for å varme opp og opprettholde tilstanden . På slutten av kampfløyten scoret Alvarez, iført en Manchester City drakt, det eneste målet i kampen som ga Manchester City en 1-0-seier over Chelsea.

    Manchester City er bare to seire unna tre mesterskap på rad! La himmelen i Manchester bli blå igjen! Jubelen fra Blue Moon Corps runget gjennom publikum! Venter på øyeblikket når Manchester City vinner mesterskapet!