Blogs » Arts & Handmade Crafts » Tottenham slapp inn 5 mål på 21 minutter

Tottenham slapp inn 5 mål på 21 minutter

• Premier League, Newcastle er vert for Tottenham Hotspur. 62 sekunder ut i kampen scoret Bridgerton et skudd og ble blokkert.Murphy gikk frem og scoret kampens første poeng. Etter 5 poeng sparket Joe Linton ballen i det tomme målet igjen i 16-meteren. I det 9. minutt scoret Murphy, ikledd Newcastle United drakt, fra et langskudd foran 16-meteren og scoret enkelt.Bare 9 minutter av åpningen scoret Newcastle 3 mål. Tottenhams prestasjon har blitt sterkt kritisert og en slik start er uakseptabel. Så ble Newcastles momentum mer og mer intenst, og scoret 5 mål på 21 minutter. Newcastle ble det nest raskeste laget i Premier Leagues historie som ledet 5: 0. Det forrige første laget var Manchester City som scoret 5 mål på 18 minutter på 19 år. Kane, iført en Fotballdrakter, prøvde sitt beste for å score et mål for å hjelpe Tottenham ikke å bli beseiret med 6:0. Kampens fløyte er over, Newcastle slo Tottenham 6:1!

Tottenham-laget har kollapset. Det mistet muligheten til å konkurrere om Champions League-billetten etter å ha sluppet inn 5 mål i løpet av de første 21 minuttene av topp fire. Det var en katastrofe for Tottenham. Conte fikk sparken i en måned etter det, uten en passende Trener, assistent Levis beslutningsordning var virkelig dårlig, og han vil uunngåelig motta spørsmål og gransking fra fansen. I et så kritisk øyeblikk av sesongen er en slik oppstilling virkelig skuffende. Tottenham må nå vurdere å finne en trener som passer laget!