Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrids seier i første runde

Real Madrids seier i første runde

• Dette er den tredje sesongen på rad som de to lagene har møttes i knockout-runden i Champions League. I de siste to sesongene har den som kom til det siste kuttet blitt det siste mesterlaget. Chelsea presterte dårlig på den hjemlige arenaen denne sesongen. Trener Porter  å komme seg ut av klassen og Lampard vil ta over. Han vil møte sin tidligere mentor Ancelotti for første gang i Champions League.

Nå møtes vi igjen, Real Madrid er fortsatt det samme Real Madrid, Chelsea er ikke lenger det samme Chelsea. De to lagene kjempet helt ensidig i det 21. minutt, Carvajal plukket en pasning fra 16-meteren, Vinicius presset og ble reddet, Benzema iført Fotballdrakter fulgte opp og scoret, og hjalp Real Madrid med å vinne kampens første poeng 1-0 ta ledelsen. Benzema, som scoret det første poenget, brøt en rekke rekorder. Den eldste scoreren i kvartfinalen i Champions League, det 90. målet i sin personlige Champions League-karriere, ble den fjerde spilleren etter Ronaldo, Messi og Lewandowski. spiller. Den 130. gangen representerte Real Madrid i UEFA Champions League, og ga Raul uavgjort til andreplassen i Real Madrids historie, og skapte 6 store rekorder. I det 74. minutt scoret Asensio med den ene foten på bakken, og hjalp Real Madrid med å sikre seieren 2-0.

Leder med 2 mål i første runde, Real Madrid har et overtak i andre runde. Dessuten er Chelsea-laget i en nedgang. Det er vanskelig å spå hva som skjer hjemme i andre runde. Jeg håper at spillerne å bruke denne Real Madrid drakt kan fortsette å spille bra!