Blogs » Other » Lukaku láme rekord penaltovým kopem

Lukaku láme rekord penaltovým kopem

  • Inter Milán šel na venkovní zápas, aby vyzval vládce portugalské superligy Benfiku. Ta je v této sezóně největším černým koněm Ligy mistrů UEFA. Ve skupinové fázi převálcovala Paříž a postoupila na první místo. jsou také jedinými nepěti týmy hlavní ligy ve čtvrtfinále.To je obrovská výzva!

    Když zápas začal, Benfica, která dvakrát vyhrála Ligu mistrů UEFA, zahájila za jásotu domácích fanoušků divoký útok a jednou v ofenzivě potlačila Inter Milán. Nápor Benficy však statečně blokoval Onana v dresu Interu Milán. V prvním poločase obě strany remizovaly 0:0. Na začátku druhého poločasu Inter Milán zvýšil ofenzivu a v 52. bodě prolomil patu, Bastoni dostal míč na levou stranu předního hřiště a poslal kvalitní centr. Barrera, který je považován za nejlepší budoucí kapitán fanoušků Interu Milán, skóroval hlavou v pokutovém území a pomohl Nerazzurri k vedení 1:0. Benfica poté agresivně zaútočila a málem srovnala skóre, ale bohužel všechny zablokoval brankář Interu Milán.Je třeba říci, že Onana z Interu Milán je skutečně patronem Interu Milán, mnohokrát blokuje střely Benficy. Benfica se 79 body faulovala v obraně a Inter Milán dostal pokutový kop. Lukaku v dresu nařídil penaltu a trefil se přímo do pravého rohu. I když gólman Benficy odhadl správný směr, nedokázal zabránit tomu, aby se míč dostal do sítě. Inter Milán rozšířil svou výhodu na 2 branky do vápna Inter Milán porazil na konci zápasu Benficu 2:0.

    Pokutový kop Kukaku je prvním případem, kdy Inter Milán v historii Ligy mistrů vstřelil penaltu venku! Po vítězství v prvním kole venkovního utkání se. Zavede Inter Milán defenzivní taktiku? Nebo útočný přístup? Těšíme se opět na další soutěž!