Blogs » Arts & Handmade Crafts » Barcelona versus Bilbao

Barcelona versus Bilbao

• Real Soceda versloeg Celta Vigo dinsdag met 2-1 in de laatste 16 van de Copa del Rey en plaatste zich voor de kwartfinales. In de tweede minuut van de wedstrijd assisteerde Merino Oyarzabal bij het scoren en kwam op voorsprong met 1-0. In de 66e minuut assisteerde Bryce Mendes en Baker, gekleed in goedkope voetbaltenues, scoorde om de voorsprong uit te breiden met 2-0. In de 90+2 minuten scoorde de la Torre een doelpunt voor Celta Vigo, maar kon de uitslag van de nederlaag niet veranderen en werd uiteindelijk uitgeschakeld.

Ondanks dat hij zes van de laatste zeven officiële wedstrijden heeft gewonnen, gaan er nog steeds geruchten rond dat Xavi vertrouwen heeft in een aantal spelers die de voetbaltenues Barcelona dragen. Voor Xavi is de landstitelverdediging feitelijk mislukt en is de Champions League moeilijk te winnen. Misschien is de Copa del Rey zijn beste hoop op de titel. Wat de opstelling betreft, zijn Garvey, Rafinha, Marcos Alonso, Ter Stegen en Inigo Martinez allemaal afwezig vanwege blessures. Christensen en Cancelo zijn geblesseerd en twijfelachtig; wat Bilbao betreft, zullen Huesga en De Marcos zeker afwezig zijn, terwijl Dani Garcia en Degaraleta zullen vóór de wedstrijd medische onderzoeken moeten ondergaan om te bepalen of ze kunnen terugkeren.