Blogs » Arts & Handmade Crafts » 2 doelpunten voorsprong zonder overwinning

2 doelpunten voorsprong zonder overwinning

• In de 18e speelronde van La Liga stond Atletico Madrid vóór de 87e minuut nog met 3-1 voor de tegenstander, uiteindelijk scoorde de tegenstander twee doelpunten op rij en kon hij alleen maar gelijk spelen. Volgens de mediastatistieken leidde La Liga in de 87e minuut nog steeds met twee doelpunten op eigen veld, maar slaagde er uiteindelijk niet in om te winnen, wat voor het eerst in de geschiedenis van Atletico Madrid gebeurde.

In de 37e minuut van de wedstrijd sloeg Savage, gekleed in goedkope voetbaltenues, Jaime Mata in het gezicht en werd weggestuurd voor twee gele kaarten. Atletico Madrid moest nog met 10 man vechten. In de 44e minuut maakte Riquelme een pass en Griezmann scoorde voor het doel, waardoor Atletico op een 1-0 voorsprong kwam. In de 54e minuut werd de voorzet van Greenwood gered, scoorde Mayoral met een kopbal en kwam Getafe op 1-1 gelijk. In de 63e minuut maakte Marcos Llorente een pass en scoorde Morata met een kopbal, waardoor Atletico opnieuw op 2-1 voorsprong kwam. In de 66e minuut viel Hermoso op de grond in het strafschopgebied en de scheidsrechter kende een straf van 12 meter toe. Griezmann, gekleed in een voetbaltenues Atlético Madrid, nam de strafschop en hielp de Madrid hun voorsprong uit te breiden naar 3-1. In de 87e minuut scoorde Oscar Rodriguez met een volley uit het strafschopgebied en kreeg Getafe opnieuw een doelpunt terug. In de 93e minuut had Riquelme een handbal in het strafschopgebied. De scheidsrechter kende een strafschop van 12 yards toe. Mayoral maakte de strafschop. Getafe kwam uiteindelijk op een spannende manier op gelijke hoogte met Atletico en nam 1 punt mee naar huis uit de uitwedstrijd . In een andere wedstrijd op dezelfde dag verloor Rayo Vallecano thuis met 0-1 van Valencia.