Blogs » Arts & Handmade Crafts » Immobiel scoort uit strafschop

Immobiel scoort uit strafschop

• Aan het einde van de 10e ronde van de Serie A versloeg Lazio Fiorentina met 1:0 met de strafschop van Immobile in blessuretijd. Atalanta versloeg Empoli met 3-0 weg van huis, waarbij Scamacca twee doelpunten en één assist bijdroeg voor het team.

In de 13e minuut van de wedstrijd scoorde Fiorentina-aanvaller Beltran een doelpunt, maar het werd eerst als handbal beoordeeld en het doelpunt was ongeldig. Beide partijen probeerden de een na de ander te schieten, maar konden nooit de 0-score breken. Tijdens de blessuretijd kopte Vecino van Lazio het doel. Onverwacht opende Milenkovic op het kritieke moment zijn armen en blokkeerde de bal. Dit was een duidelijke handbalfout, de scheidsrechter kende beslissend een strafschop toe. Immobile, die de voetbaltenues SS Lazio droeg, nam de penalty en hielp Lazio de tegenstander met 1:0 te verslaan en hun derde opeenvolgende overwinning in de Serie A te behalen.

Atalanta domineerde de wedstrijd tegen Empoli volledig. De prestatie van Scamacca in de goedkope voetbaltenues was vanaf het begin van de eerste helft zeer opvallend. In de 5e minuut kreeg hij een assist van Lookman en sloeg de bal met zijn hiel naar binnen. , kwam uit op bovenkant. In de 29e minuut stuurde Skamarca een voorzet naar teamgenoot Kupmenas, die de bal het strafschopgebied in duwde en de voorsprong van de bezoekende ploeg uitbreidde. In de tweede helft kreeg Scamacca een behendige assist van De Jongen en scoorde met een volley vanaf de rand van het strafschopgebied. Uiteindelijk won Atlanta met 3-0.