Blogs » Arts & Handmade Crafts » Barcelona versloeg Bilbao met 1-0

Barcelona versloeg Bilbao met 1-0

• In de 10e ronde van La Liga stuitte Barcelona, dat in deze campagne thuis speelde, op sterke weerstand van Bilbao. Felix van de thuisploeg slaagde er niet in veel schoten te doorbreken. Simon, die een goedkope voetbaltenues droeg, bewaakte het doel , en ook Bilbao had veel tegenaanvallen die niet in doelpunten resulteerden.Deze wedstrijd was inderdaad spannend.

De twee teams waren niet in staat de impasse in de tweede helft te doorbreken totdat Marc Guiu van Barcelona als invaller kwam en in slechts 33 seconden voor het team scoorde. Daarmee werd hij de jongste speler die scoorde bij zijn La Liga-debuut in de 21e eeuw. In de 80e minuut, na een pass van Felix, stond Marc Guiu, gekleed in voetbaltenues Barcelona, tegenover Simon en scoorde rustig. Barcelona versloeg ook Bilbao met 1-0 door dit doelpunt. Barcelona, dat deze wedstrijd won, heeft momenteel 7 overwinningen en 3 gelijke spelen in 10 wedstrijden. Hoewel het ongeslagen blijft, staat het tijdelijk op de derde plaats met een totaal van 24 punten, en is het slechts 1 punt verwijderd van de eerste plaats! De plotselinge opkomst van Girona dit seizoen verraste veel fans en stond op de tweede plaats met een totaalscore van 25! In het nieuwe seizoen zit het groene stadion vol met meer onbekende verrassingen, waardoor het intensere en spannendere wedstrijden kan opleveren!