Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter domineert in halve finale

Inter domineert in halve finale

• De eerste ronde van de halve finale van de Champions League van het Milanese duo ging van start, met AC Milan thuis tegen Inter Milan. De afwezigheid van Leo, de kernspits van AC Milan in deze campagne, zorgde er ook voor dat Inter Milan, dat uitspeelt, voor aanvang van de wedstrijd de meer veelbelovende ploeg was.

Zeker, na de start van de wedstrijd miste Milan een spitskern en verwaarloosde de verdediging in het midden, en Inter Milan speelde een meer dominante prestatie. Calhanoglu kreeg in 8 minuten een hoekschop en daarna scoorde Dzeko in de goedkope voetbalshirts met succes het eerste punt van de wedstrijd. In 11 minuten doorboorde Mkhitaryan voor de tweede keer het doel van AC Milan en hielp Inter Milan uiteindelijk hun rivalen in dezelfde stad met 2-0 te verslaan.Dit is ook de eerste keer dat de Nerazzurri de Milan Derby in de Champions League wonnen. de Calhanoglu werd een van de grootste helden van Inter Milan in deze strijd!

Met een 2-0 overwinning op AC Milan in de eerste ronde uitwedstrijd heeft Inter Milan het lot van de Champions League al in eigen hand genomen en AC Milan zal ook in de tweede ronde de scherpe Leo brengen. Spelers die voetbalshirts Inter Milan dragen, moeten klaar zijn om hun tegenstanders tot het laatste moment te bevechten, alleen op deze manier kunnen ze hun wens vervullen en doorgaan naar de Champions League-finale!