Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kommande Champions League

Kommande Champions League

  • Även om de har vunnit Premier League-mästerskapet har Champions League-finalen ännu inte börjat och Manchester City kan inte slappna av ett ögonblick. När allt kommer omkring är Inter Milan inte en svag motståndare. Kombinationen av Lautaro + Lukaku kan alltid skapa mirakel.

    Som Haalands ersättare har Alvarez nästan ingen chans att spela. Fans tycker synd om honom. När allt kommer omkring, om han lämnar Manchester City, kommer han att betraktas som kärnan i laget i vilket lag som helst. I fallet med skada, Alvarez, bär en Manchester City tröja, startade 12 matcher, men gjorde 9 mål med extremt hög effektivitet. Det kan ses att Alvarez totala styrka har förbättrats mycket sedan han kom tillbaka från att vinna mästerskapet i Argentina. Det finns redan många europeiska jättar som hoppas att värva den argentinske anfallaren i transferfönstret i sommar. Även om Guardiola inte vill sälja Alvarez ligger beslutet inte i hans händer.

    Efter VM i Qatar har argentinska spelare blivit mer och mer inflytelserika i de fem stora ligorna, Alvarez och Lautaro i matchtröjor fotboll möts i Champions League-finalen. Brighton vinner nästa säsong under ledning av McLister Europa League-kvalet, och Dybala och hans Roma-lag tog sig också in i Europa League-finalen, jag hoppas att de kan mötas i toppen, och  ser fram emot dagen då Messi återvänder till Camp Nou!