Blogs » Arts & Handmade Crafts » Dortmund bara en seger från trofén

Dortmund bara en seger från trofén

  • Den 33:e omgången av Bundesliga inledde en fokusstrid. Den topprankade ligaledaren Bayern utmanade kraftpaketet RB Leipzig på bortaplan. Till slut förlorade Bayern en bra match när de gick vidare med ett mål, de vändes av RB Leipzig med 1-3 och tappade direkt initiativet att tävla om mästerskapet. Denna traditionella jätte inom europeisk fotboll kan behöva uppleva pinsamheten att inte vinna en cup den här säsongen

    Som överherre av Bundesliga har Bayern skapat en bedrift med 10 på varandra följande mästerskap i ligan. Men ingen förväntade sig att detta tränarbyte skulle få Bayern att drabbas av en tredjelinjekollaps! Dortmund i bortamatchen, med Brandt klädd i matchtröjor fotboll, gjorde mål i slutet av matchen, vilket tillät Dortmund att besegra Augsburg med 3-0 i bortamatchen, överträffa Bayern München i tabellen och återvända till toppositionen med två poäng leda!

    Så länge Dortmund vinner en match kan de vinna Bundesliga igen efter tio år! "Humlan" i Borussia Dortmund tröja är egentligen bara ett steg från att vinna cupen!