Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter har fördelen att gå in i finalen

Inter har fördelen att gå in i finalen

• De två Serie A-lagen som presterade bra i UEFA Champions League är på väg att tävla om platsen i finalen! I den första delen av UEFA Champions League-semifinalen spelade AC Milan hemma mot Inter Milan. Frånvaron av Leo, AC Milans kärnanfallare i den här kampanjen, gjorde också Inter Milan, som spelar borta, till den mer lovande sidan inför matchen.

Visst, efter matchstart saknade Milan en anfallskärna och försummade försvar i mitten, och Inter Milan spelade en mer dominant prestation. Calhanoglu fick en hörna på 8 minuter, och sedan gjorde Dzeko i matchtröjor fotboll framgångsrikt matchens första poäng. På 11 minuter genomborrade Mkhitaryan AC Milans mål för andra gången och hjälpte till slut Inter Milan att slå sina rivaler i samma stad med 2-0. Detta är också första gången som Nerazzurri vann Milan-derbyt i Champions League. Calhanoglu blev en av Inter Milans största bidragsgivare till denna strid!

I första omgången bortamatch mot AC Milan 2-0 har Inter Milan redan tagit ödet för Champions League i egna händer, men i andra omgången kommer AC Milan också välkomna Leo, kärnanfallaren, så Inter Milan får inte ta det lugnt, spelare som bär Inter Milan tröja Du måste vara beredd på den svåra kampen med din motståndare till sista stund, bara på detta sätt kan du få din önskan och gå vidare till Champions League-finalen!