Blogs » Arts & Handmade Crafts » Chelseas lag i dålig form

Chelseas lag i dålig form

• Den 34:e omgången av Premier League inledde ett fokusspel. Arsenal spelade mot Chelsea hemma. Arsenal förlorade mot Manchester City i den senaste omgången. Chelsea drabbades också av en förlustsvit och Lampard fortsatte att prestera dåligt efter tillträdet. Detta spel kommer att avgöra vilket lag som kan göra slut på den dåliga situationen med på varandra följande förluster!

I början av matchen, i den 18:e minuten, korsade Xhaka, som var klädd i en matchtröjor fotboll, straffområdet.Odegaard tryckte in bollen och träffade ribbans nedre kant och studsade in i mål, vilket hjälpte Arsenal att leda med . I den 31:a minuten korsade Xhaka straffområdet, Odegaard tryckte lätt och gjorde mål och gjorde två mål i rad för att hjälpa Arsenal att utöka ställningen 2-0. I den 34:e minuten passade Ben White till straffområdet, Xhakas skott blockerades, Jesus passade på att kliva fram och gjorde mål, Arsenal 3-0 Chelsea. I den 64:e minuten skickade Kovacic en långpassning, och Madueke tryckte och gjorde mål för att hjälpa Chelsea att göra en poäng. Spelets visselpipa är över, Arsenal slog Chelsea med 3:1!

Denna seger förde Arsenal tillbaka till toppen av listan och satte även en rad rekord. Hittills den här säsongen är det många spelare i Arsenal-laget som har gjort 10+ mål i ligan. De är: Saka, Martinelli, Odegaard och Jesus i Arsenal tröja.