Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter Milan johtaa Milanin 2-0

Inter Milan johtaa Milanin 2-0

• Mestarien liigassa hyvin esiintynyt Milanon kaksikko on alkamassa kilpailemaan paikasta finaaliin! UEFA:n Mestarien liigan välierän ensimmäisessä osaottelussa AC Milan kohtasi kotonaan Inter Milania vastaan. AC Milanin ydinhyökkääjän Leon poissaolo tässä kampanjassa teki myös vieraspelaavasta Inter Milanista lupaavamman joukkueen ennen peliä.

pelin alun jälkeen Milanilta puuttui hyökkääjäydin ja laiminlyötiin puolustus keskeltä, ja Inter Milan pelasi hallitsevamman suorituksen. Calhanoglu sai kulmapotkun 8 minuutissa, ja sitten Jalkapallopaidat oleva Dzeko teki onnistuneesti pelin ensimmäisen pisteen. 11 minuutissa Mkhitaryan lävisti AC Milanin maalin toisen kerran ja auttoi lopulta Inter Milania voittamaan kilpailijansa samassa kaupungissa 2-0. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Nerazzurri voitti Milanon derbyn Mestarien liigassa. Charhanoglu, mestarista tuli yksi Inter Milanin suurimmista sankareista tässä taistelussa!

Vierasottelun ensimmäisellä kierroksella AC Milania vastaan 2-0 Inter Milan on jo ottanut Mestarien liigan kohtalon omiin käsiinsä, mutta toisella kierroksella AC Milan tuo mukanaan myös perusterävän Leon. Pelaajat Inter Milan pelipaidat on oltava valmis taistelemaan vastustajiaan viimeiseen hetkeen asti , Vain tällä tavalla voit saavuttaa toiveesi ja edetä Mestarien liigan finaaliin!