Blogs » Arts & Handmade Crafts » Gdje će Alvarez?

Gdje će Alvarez?

  • Iako su osvojili prvenstvo u Premier ligi, finale Lige prvaka još nije počelo, a Manchester City se ne može opustiti ni na trenutak. Uostalom, milanski Inter nije slab protivnik. Kombinacija Lautaro + Lukaku uvijek može napraviti čuda.

    Kao Haalandova zamjena, Alvarez nema gotovo nikakve šanse igrati. Navijači ga žale. Uostalom, ako napusti Manchester City, smatrat će se jezgrom momčadi u bilo kojoj momčadi. U slučaju ozljede, Alvarez, koji nosi Manchester City dres, započeo je 12 utakmica, ali je postigao 9 golova s iznimno visokom učinkovitošću. Vidi se da je Alvarezova ukupna snaga znatno porasla otkako se vratio nakon osvajanja prvenstva u Argentini. Već se mnogi europski velikani nadaju potpisati argentinskog napadača u prijelaznom roku ovog ljeta Iako Guardiola ne želi prodati Alvareza, odluka nije u njegovim rukama.

    Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, argentinski igrači postaju sve utjecajniji u pet velikih liga, Alvarez i Lautaro u nogometni dresovi susrest će se u finalu Lige prvaka, Brighton će sljedeće sezone pod vodstvom McListera osvojiti kvalifikacije za Europsku ligu, a Dybala i njegova Roma također su se probili u finale Europske lige, nadam se da se mogu naći na vrhu, i  se veselimo danu kada se Messi vraća na Camp Nou!