Blogs » Arts & Handmade Crafts » Mourinhova majstorska obrambena taktika

Mourinhova majstorska obrambena taktika

  • Mourinho se smatra prevagom u ovoj borbi, a Mourinho nije razočarao navijače, svom nekadašnjem ponosnom učeniku, a sadašnjem treneru Leverkusena Alonsu, održao je majstorski tečaj!

    Nakon otvaranja, Roma nije žurila u napad, već je postavila formaciju kante kako bi pojela protivnika, a nakon što je zaustavila nalet Leverkusena, Roma je krenula u vlastiti protunapad. Nedugo nakon početka drugog poluvremena 20-godišnji Bovey i Matić formirali su savršenu momčad. Bovey je ubacio loptu u šesnaesterac i proslijedio Abrahamu.Iako je njegov udarac odbio vratar Leverkusena, Bovey u nogometni dresovi pravodobno je dopunio i pomogao Rimu da povede 1-0. Nakon što je postigao gol, Mourinho je brzo zamijenio Wijnalduma i Dybalu da kontroliraju ritam, pomogavši Romi da preživi protivnikovu očajničku borbu u zadnjim trenucima.Na kraju utakmice Roma je ispunila svoju želju kod kuće 1:0 Leverkusen je dobio utakmicu!

    Moram reći da je Roma odigrala sjajnu utakmicu! Pod vodstvom Mourinha, mladi tinejdžer Bowei u Roma dres stekao je samopouzdanje na ovom polju. Mourinhova taktika je vrlo dobro provedena i odigrao je utakmicu kakvu su navijači očekivali.Ovo je momčad s Mourinhovim duhom i veselimo se još uzbudljivijoj igri sljedeći put!