Blogs » Arts & Handmade Crafts » Prvo mjesto u Premier ligi se promijenilo

Prvo mjesto u Premier ligi se promijenilo

  • 34.kolo Premier lige otvorilo je fokus utakmicu Arsenal je na svom terenu igrao protiv Chelseaja, a Arsenal je u prošlom kolu izgubio od Manchester Cityja. Chelsea je također imao niz poraza, a Lampard je nastavio s lošim rezultatima nakon preuzimanja dužnosti. Ova utakmica će odrediti koji tim može prekinuti lošu situaciju uzastopnih poraza!

    Na početku utakmice, u 18. minuti, Xhaka je u nogometni dresovi prošao kroz šesnaesterac, Odegaard je gurnuo loptu i pogodio donji rub grede te se odbio u gol i pomogao Arsenalu da povede 1:0. U 31. minuti Xhaka je prešao šesnaesterac, Odegaard je lako gurnuo i pogodio, kompletirajući dva uzastopna pogotka za Arsenal koji povećava rezultat na 2-0. U 34. minuti Ben White je prošao u šesnaesterac, Xhakin udarac je blokiran, Jesus je iskoristio priliku za iskorak i pogodio, Arsenal 3-0 Chelsea.U 64. minuti Kovačić je uputio dug pas, a Marduk je postigao jedini pogodak za Chelsea. Kraj utakmice je završen, Arsenal svladao Chelsea 3:1!

    Ova pobjeda vratila je Arsenal na vrh ljestvice i postavila niz rekorda. Do sada ove sezone u momčadi Arsenala ima mnogo igrača koji su zabili 10+ golova u ligi. To su: Saka, Martinelli, Odegaard i Jesus u Arsenal dres.