Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid protiv Girone

Real Madrid protiv Girone

  • Real Madrid je sredinom tjedna "dvostruko ubio" Chelsea za prolaz u četvrtfinale Lige prvaka i dobro je raspoložen. Trenutačno se može plasirati u La Ligu kako bi se natjecao za više bodova i osvojio prvenstvo.

    Nedavna izvedba Real Madrida je izvanredna. Prošlog su tjedna pobijedili Chelsea u nokaut rundi Lige prvaka i prošli u polufinale, a zatim su porazili Celtu Vigo u prvenstvu. Nedavno su osvojili val od četiri uzastopne pobjede u raznim natjecanjima . Nakon što se val ozljeda poboljšao, An Celotti ima više mogućnosti za zapošljavanje ljudi. U posljednje vrijeme, u slučaju duplih utakmica tjedan dana za redom, Real Madrid još uvijek može jamčiti trenutnu borbenu učinkovitost pod pozadinom kontinuirane rotacije. Prekrasne izvedbe Asensija, Ceballosa i ostalih, neka Benzema i Modrić, koji nose nogometni dresovi, imaju dovoljno vremena za odmor. Za ovu će kampanju početni kadar Galacticosa ovisiti o rasporedu biskupa.

    Nakon što je Barcelona pobijedila Atletico Madrid 1:0, broj bodova je dosegao 76. Koliko bodova Real Madrid može sustići sutra? Hoće li veteran u Real Madrid dres zaigrati? Radujmo se sutrašnjoj utakmici!