Blogs » Arts & Handmade Crafts » Paris Saint-Germain vinder Ligue 1-titlen

Paris Saint-Germain vinder Ligue 1-titlen

  • Paris Saint-Germain udgav en plakat før kampen.Mbappé, Ramos, Donnarumma og andre i billige fodboldtrøjer dukkede op i en sprintaktion, hvilket antyder, at denne runde vil have en indvirkning på mesterskabet. Hvis Paris er ubesejret i dette spil, kan det vinde Ligue 1-mesterskabet en runde før tidsplanen.

    Ligue 1-giganterne Paris Saint-Germain spillede 1-1 mod Strasbourg tidligt om morgenen den 28. maj, hvilket sikrede Ligue 1-titlen en runde før tidsplanen. Paris Saint-Germain opnåede 2 Ligue 1-mesterskaber i træk før tidsplanen, det 11. Ligue 1-mesterskab i klubhistorien og det 8. Ligue 1-mesterskab i de seneste 11 sæsoner. Paris-angriberen Mbappe blev valgt som den bedste spiller i Ligue 1 i sæsonen 22-23. Det er værd at nævne, at Mbappe, iført en Paris Saint-Germain trøje, blev valgt som den bedste i Ligue 1-sæsonen for fjerde gang i træk.

    Paris Saint-Germains præstation i denne sæson kan beskrives som op- og nedture, og Xia Chuangs lineup er ved at ændre sig dramatisk. Forlader Messi, Neymar og andre holdet? Vil Mbappe indvarsle en ny partner?