Blogs » Arts & Handmade Crafts » Coppa Italia - Inter forsvarer med succes titlen

Coppa Italia - Inter forsvarer med succes titlen

• I sæsonen 22-23 indledte Coppa Italia den sidste kamp, Inter Milan spillede mod Fiorentina!

I det 3. minut af åbningen hjalp Ikone Gonzalez med at fuldføre blitzen. Gonzalez scorede fra en lille vinkel, Fiorentina 1-0 Inter Milan. Inter Milan, der var bagud, kom til fornuft, og fik derefter hurtigt kontraangreb. I det 29. minut sendte Brozovic en gennemspilning, og Lautaro greb muligheden for at volley og score 1-1. I det 37. minut, efter Barrera stoppede bolden i brystet, lavede han en vidunderlig aflevering til straffesparksfeltet.Lautaro i billige fodboldtrøjer volleyede og scorede og hjalp Nerazzurri med at overhale stillingen 2-1. I sidste ende vendte Inter Milan Fiorentina 2-1 og forsvarede med succes Coppa Italia.

Lautaro, der scorede to gange i denne kamp, er uden tvivl den første bidragyder til Inter Milans mesterskab. Den argentinske stjerne Lautaro i Inter Milan trøje har spillet den mest strålende sæson.Han har scoret 27 mål i denne sæson, hvilket er karrieremæssigt højt!