Blogs » Arts & Handmade Crafts » Mourinho gav en mesterklasse

Mourinho gav en mesterklasse

  • Roma Mourinho betragtes som en fordel i denne kamp, og Mourinho skuffede ikke fansene.Han gav sin tidligere stolte discipel og nu Leverkusen-træner Alonso en mesterklasse!

    Efter åbningen havde Roma-holdet ikke travlt med at angribe, men stillede en bøtteformation op for at fortære modstanderen.Efter at have holdt Leverkusens angreb tilbage, startede Roma sit eget modangreb. Ikke længe efter starten af anden halvleg dannede den 20-årige Bovey og Matic et perfekt hold. Bovey driblede bolden foran straffesparksfeltet og sendte den til Abraham. Selvom sidstnævntes skud blev blokeret af Leverkusen-målmanden, lavede Bovey, iført billige fodboldtrøjer, et rettidigt supplerende skud for at hjælpe Rom med at tage en 1-0-føring. , Efter at have scoret målet erstattede Mourinho hurtigt Wijnaldum og Dybala for at kontrollere rytmen, og hjalp Roma med at overleve modstanderens desperate kamp i sidste øjeblik. Ved slutningen af​kampen fik Roma sit ønske hjemme 1:0 Leverkusen vandt kampen!

    Jeg må sige, at Roma spillede en vidunderlig kamp! Under Mourinhos træning har den unge teenager Bowei iført en AS Roma trøje fået selvtillid på dette felt. Mourinhos taktik blev implementeret meget godt, og han spillede det spil, som fansene forventede. Dette er et hold med Mourinhos ånd, og vi ser frem til en mere spændende præstation næste gang!