Blogs » Arts & Handmade Crafts » Vidunderlig matchup i Champions League 1:1 uafgjort

Vidunderlig matchup i Champions League 1:1 uafgjort

• Real Madrid og Manchester City, de to favoritter til at vinde mesterskabet, blev iscenesat før tidsplanen, og topduellen af teknologi + stjerner startede officielt! De to sider kan siges at være forelskede og dræbe hinanden Hvilken træner har bedre taktik, Guardiola eller Ancelotti? Lad os vidne sammen!

Det offensive momentum fra begge sider var meget stærkt i begyndelsen af​kampen. Du angriber, og jeg forsvarer og har ingen chance for at score. Real Madrid tog føringen til at bryde dødvandet ved det 36. punkt.Camavinga lavede et langdistanceangreb til venstre og fordelte derefter bolden til Vinicius på midten. Vinicius, iført en billige fodboldtrøjer, skød derefter verdensbølgen fra lang afstand. afstand til at hjælpe Real Madrid med at føre 1-0. Efter en kort pause blev der igen kamp i anden halvleg. I det 67. minut svarede Manchester City med et mål, Jingdong An returnerede en aflevering fra forsiden af straffesparksfeltet, og De Bruyne scorede med et langskud med højre fod, Manchester City 1-1 Real Madrid. Spillets fløjte lød, og de to hold spillede uafgjort 1:1 i første runde. Haaland, der var iført en Manchester City trøje på dette felt, blev låst af Real Madrids 1,9-meter forsvarsspiller, og spillede ikke de vidunderlige skud fra det forrige mål.