Blogs » Arts & Handmade Crafts » Chelseas hold er i dårlig form

Chelseas hold er i dårlig form

• Den 34. runde af Premier League indledte en fokuskamp Arsenal spillede mod Chelsea hjemme Arsenal tabte til Manchester City i sidste runde. Chelsea led også af en tabsrække, og Lampard fortsatte med at præstere dårligt efter tiltrædelsen. Dette spil vil afgøre, hvilket hold der kan afslutte den dårlige situation med på hinanden følgende tab!

I begyndelsen af kampen, i det 18. minut, krydsede Xhaka, iført en billige fodboldtrøjer, straffesparksfeltet.Odegaard skubbede bolden og ramte den nederste kant af overliggeren og hoppede i mål, hvilket hjalp Arsenal med at føre 1-0. I det 31. minut krydsede Xhaka straffesparksfeltet, Odegaard skubbede let til og scorede og afsluttede to på hinanden følgende scoringer for at hjælpe Arsenal med at udvide stillingen 2-0. I det 34. minut sendte Ben White videre til straffesparksfeltet, Xhakas skud blev blokeret, Jesus benyttede lejligheden til at træde frem og scorede, Arsenal 3-0 Chelsea. I det 64. minut sendte Kovacic en lang aflevering, og Madueke skubbede og scorede for at hjælpe Chelsea med at score et point. Kampens fløjt er slut, Arsenal slog Chelsea 3:1!

Denne sejr bragte Arsenal tilbage til toppen af listen og satte også en række rekorder. Indtil videre i denne sæson er der mange spillere på Arsenal-holdet, som har scoret 10+ mål i ligaen. Det er: Saka, Martinelli, Odegaard og Jesus i Arsenal trøje.