Blogs » Arts & Handmade Crafts » Hvor mange mål kan Real Madrid score?

Hvor mange mål kan Real Madrid score?

  • Real Madrid "dobbeltdræbte" Chelsea for at gå videre til kvartfinalerne i Champions League midt på ugen, og de er i godt humør. På nuværende tidspunkt kan den placeres i La Liga for at konkurrere om bedre point og ramme mesterskabet.

    Real Madrids seneste præstation er bemærkelsesværdig. I sidste uge besejrede de Chelsea i Champions League knockout-runden for at gå videre til semifinalerne, og besejrede derefter Celta Vigo i ligaen. For nylig har de vundet en bølge af fire på hinanden følgende sejre i forskellige turneringer Efter at bølgen af skader blev forbedret, har An Celotti flere muligheder for at ansætte folk. For nylig, i tilfælde af dobbeltkampe i en uge i træk, kan Real Madrid stadig garantere øjeblikkelig kampeffektivitet på baggrund af kontinuerlig rotation. De vidunderlige præstationer af Asensio, Ceballos m.fl., Lad Benzema og Modric, som er iført billige fodboldtrøjer, have hviletid nok. Til denne kampagne vil startstaben i Galacticos afhænge af biskoppens arrangement.

    Efter Barcelona slog Atletico Madrid 1:0, nåede pointene op på 76. Hvor mange point kan Real Madrid hamle op med i morgen? Vil veteranen i Real Madrid trøje spille? Lad os se frem til morgendagens kamp!