Blogs » Arts & Handmade Crafts » Paris Saint-Germain 2:1 Angers

Paris Saint-Germain 2:1 Angers

  • I 32. runde af Ligue 1 udfordrede Paris Angers på udebane.Kan delstaten Paris, der tidligere endte sin tabsrække, fortsætte?

    I kampens 9. point lavede Bernat en vidunderlig aflevering fra straffesparksfeltet til venstre, og Mbappe, iført en billige fodboldtrøjer, vendte rundt og skubbede på midten for at score målet, hvilket åbnede kampens første point. Ved det 26. punkt lavede Messi en direkte aflevering fra midten, og Mbappe scorede igen efter at have svajet målmanden på egen hånd. Leading Angers 2:0. Ved det 87. punkt hjalp Diobs skub og mål Angers med at omskrive resultatet til 1:2. Der blev fløjtet af, og Paris slog Angers 2:1. Messi har bidraget med 15 assists i Ligue 1 i denne sæson, efter Manchester Citys midtbanespiller De Bruyne,  spiller i de fem store ligaer til at nå 15 assists i denne sæson.

    Paris Saint-Germain, der vandt denne kamp, har i alt 75 point. Efterfulgt af Marseille med 64 point! Mbappe, der var iført en Paris Saint-Germain trøje, scorede to gange, og antallet af mål i denne sæson er nået op på 22!  

تعليق٪ s