Blogs » Arts & Handmade Crafts » Cykling tolkar hastighet och hälsa

Cykling tolkar hastighet och hälsa

  • Försommaren kommer, känner du att dopaminen i din kropp är på väg att röra på sig! Kom och gå med i cykellaget, bränn överflödigt fett och forma en hälsosam kropp!

    Ridning på försommaren måste vara uppmärksam på din fysiska kondition för att göra ett ridschema.Långvarig träning på varma sommar kommer att påskynda kroppens vattencirkulation. Därför kan vi välja att åka tidigt på morgonen eller på kvällen Solen har inte gått upp helt tidigt på morgonen, och åkturen vid denna tidpunkt är den bekvämaste. Ta på dig bekväma Cykelkläder och börja cykla på vägen. Den svala brisen blåser på ditt ansikte. I det här ögonblicket finns familj och barn vid din sida, och känslan av lycka kommer från hjärtat. Gillar du att utmana olika banor kan du också prova det, steniga vägar, gropiga stigar och liknande banor är också värda att uppleva. Vad en annorlunda upplevelse ger är en annan känsla!

    Ett bra liv börjar med ridning! Ta på dig dina bekväma Baloise-Trek Lions cykelkläder, sätt dig på cykeln och låt oss gå!