Blogs » Arts & Handmade Crafts » Toronto Maple Leafs 4-3 Minnesota

Toronto Maple Leafs 4-3 Minnesota

• Sista matchen i NHL Global Series äger rum i Stockholm mellan Toronto och Minnesota.

John Merrill gav Minnesota ledningen tidigt under den första kvarten. Men i slutet av de första 20 minuterna gjorde Toronto två mål för att ta ledningen i halvtid. Matthews och Nylander gjorde mål medan de bar billiga NHL tröjor. All spänning uppenbarade sig under den tredje kvarten, när Toronto gjorde sitt tredje mål inom de första fem minuterna. Men i den 7:e och 9:e minuten gjorde Minnesota två mål för att uppnå en comeback. Matchen gick på övertid och Maple Leafs-spelarna gick segrande. Nylander utökade pucken runt målvakten för att ge Toronto en 4-3 vinst.

Att skriva autografer är en vanlig sak för idrottare som Nylander, men få evenemang är lika populära. Toronto Maple Leafs tröjor Nylander, som har vunnit 16 raka matcher för att starta säsongen och hanterar rampljuset med lika delar arrogans och genuin tacksamhet, kommer att bli ett avgörande ögonblick i sin karriär i Sverige, och stärka hans status som en sann NHL-stjärna.