Blogs » Arts & Handmade Crafts » Hurricanes vinner match 5 på övertid

Hurricanes vinner match 5 på övertid

  • De fem partnerna kämpar tillsammans och de har arbetat hårt för att komma vidare. Så långt, fortsätt kämpa mot finalen! New Jersey Devils insåg slutspelets grymhet och tog inte tillfället i akt och blev tyvärr eliminerade och kunde inte fortsätta nästa match.

    Ingen kan bestämma förändringarna i ett spel, det som kan göras är att hålla ut, den enda idén är att låta pucken komma in i nätet! Att förlora de första matcherna i dessa två serier har haft en stor inverkan på New Jersey. Det är en svår tid för New Jersey-spelare att tänka på misslyckande som en drivkraft för att gå framåt. Mercer satte upp Devils med 1-0 vid 15-poängsstrecket i den första kvarten, Burns i matchtröjor hockey gjorde 2-2 med 38 sekunder kvar av den andra kvarten, och Anderson gjorde en tredje kvarten. Spelets bästa räddning , hålla matchen oavgjord 2-2. De två lagen fick gå på övertid för att avgöra vinnaren. Fast, klädd i en Carolina Hurricanes tröjor, sa då att han var väldigt glad över att ta på den möjligheten och gjorde det vinnande målet på övertid, och hjälpte Hurricanes att slå Devils med 3:2 för att gå vidare till divisionsfinalerna!

    Huvudtränaren för Hurricanes uttryckte efter matchen: Jag är bara en gammal kille som sitter bakom bänken och ser alla i det här laget arbeta hårt för den slutliga segern, jag är verkligen stolt över det här laget, och jag är väldigt glad över att få fortsätta med laget kämpar vidare!