Blogs » Arts & Handmade Crafts » Carolina etenee konferenssin finaaliin

Carolina etenee konferenssin finaaliin

  • Viisi kumppania taistelevat yhdessä, ja he ovat tehneet kovasti töitä mennäkseen eteenpäin. Toistaiseksi jatka taistelua kohti finaalia! New Jersey Devils ymmärsi pudotuspelien julmuuden, mutta ei tarttunut tilaisuuteen, ja valitettavasti putosi, eivätkä voineet jatkaa seuraavaa peliä.

    Kukaan ei voi päättää pelin muutoksista, mitä voidaan tehdä, on sinnitellä, ainoa idea on antaa kiekon päästä verkkoon! Näiden kahden sarjan muutaman ensimmäisen pelin häviämisellä on ollut suuri vaikutus New Jerseyyn.New Jerseyn pelaajien on vaikeaa ajatella epäonnistumista eteenpäin vievänä voimana. Mercer vei Devilsin 1-0-johtoon ensimmäisen neljänneksen 15 pisteen kohdalla, pitää NHL pelipaidat Burns teki 2-2-tilanteeksi, kun toista neljännestä oli jäljellä 38 sekuntia, ja Anderson teki kolmannen neljänneksen Pelin paras torjunta , pitäen pelin 2-2-tasapelissä. Joukkueiden piti mennä jatkoajalle voittajan ratkaisemiseksi. Fast pukeutunut Carolina Hurricanes pelipaita, sanoi tuolloin olevansa erittäin iloinen voidessaan koskettaa tähän tilaisuuteen ja teki voittomaalin jatkoajalla, mikä auttoi Hurricanesia voittamaan Devilsin 3:2 etenemään divisioonan finaaliin!

    Hurricanesin päävalmentaja totesi pelin jälkeen: Olen vain vanha kaveri, joka istuu penkin takana ja katselee kaikkien tämän joukkueen tekevän kovaa työtä lopullisen voiton eteen. Olen todella ylpeä tästä joukkueesta ja olen erittäin iloinen voidessani jatkaa!