Blogs » Arts & Handmade Crafts » Benfica vant den etter 4 år

Benfica vant den etter 4 år

  • Som den første utenlandske treneren på 13 år, oppfylte Roger Schmidt sitt oppdrag og førte til at Benfica vant det 38. ligamesterskapet i lagets historie!

    I den 34. runden av den portugisiske superligaen i sesongen 22-23, med målene til Ramos, Silva og Grimaldo, vant Benfica motstanderen 3-0 og aspirerte nok en gang til den portugisiske superligaen etter 4 år! Midt i jubelen fra hjemmefansen ledet Benfica med 2 mål i første omgang, og Benfica senket bevisst tempoet. Adriano gjorde en håndballforseelse i 16-meteren, og dommeren dømte straffespark etter påminnelsen om VAR. Selv om Batista dømte riktig retning, sendte Grimaldo i Fotballdrakter likevel ballen i mål! Etter målet tok Grimaldo av seg skjorta og kysset stadig lagets emblem.Middels jubelen fra hjemmefansen felte også den spanske bakspilleren tårer. På slutten av kampen beseiret Benfica Santa Clara 3-0, og vant mesterskapet med en 2-poengs fordel over Porto.

    Etter kampen brast Benfica-formann Costa ut i gråt, og Schmidt selv var veldig spent. Det er en stor ære og stolthet å være medlem av Benfica. Benfica har ikke vunnet ligamesterskapet på 4 år, og fansen er fulle av forventninger. Med hardt arbeid fra spillerne iført Benfica drakt, vant de ikke bare seriemesterskapet, men videreførte også den tradisjonelle offensive fotballen!